Clare Gaskin Interiors

Twickenham Residence

It was a joy working on every element of this multi-phase project. Having lived out of boxes for a couple of months post purchase, our clients approached us to make sense of the space. The floor plan and property was such that we didn’t feel tempted to make any structural changes, but we did redo the lighting and worked with a specialist AV company to ensure all audio visual needs were met. 

The generous proportions of the rooms throughout allowed us the luxury of space in creating a home for this busy family of four. The brief in all areas was to ensure the  house was both a practical functional everyday family home as well as a space for entertaining gatherings of their large family and friends. It was to be elegant or cosy as per their mood.